Evenementen

After Work Shoping | Elke maand!

Dankzij het enorme succes van onze Fashion Revolution Night hebben we besloten om er een maandelijkse traditie van te maken. Je hoeft je niet meer te haasten om na je werk nog vlug te komen winkelen. Wij zijn namelijk elke maand eens open tot 21 uur! Tot dan! xx

Fair Fashion Fest |
23 & 24 April 22

Dit mag je niet missen!

JHss22-IlkeGoddemaer-hr-2294 fashion revolution

Fashion Revolution Week | 18-24 April 21

Woop woop, de hoogdag van de eerlijke mode is weer aangebroken: Fashion Revolution Day! Wij vieren dat op 21 april met een heuse fashrev shopping night! Maar natuurlijk ook op andere manieren!

Vitrines d’ Amour |
5-20 Februari 22

Sfeergebied Gentlinkeroever zet voor de vierde keer de liefde in de etalage …Gastvrije locaties zetten hun vitrines ter beschikking van kunst over de liefde, al dan niet met een grote L. Het resultaat is een kunstwandelparcours.

Fashion Revolution Week | 19-25 April 21

Schreeuw het nog eens heel luid van de daken samen met ons: Juust is the only way! Het is opnieuw Fashion Revolution Week en dat kunnen we niet ongezien voorbij laten gaan natuurlijk. Ontdek al onze activiteiten en doe mee 🙂

#Gentsekoopawards2020 | 20.11- 9.12

Stem op uw favoriete feelgoodstore tijdens de Gentse Koop Awards 2020 in de categorie Beste Mode!
Stemmen kan vanaf 20 nov tem 9 dec (23u)! Go go go 🙂

Fair Fashion Fest 26-29 nov 2020

Luister & bekijk zeker het LIVE panelgesprek op zat 28 nov om 20u : Lotte Philipsen van WeekendKnack gaat dan in gesprek met een panel aan specialisten waaronder niemand minder dan onze eigenste Nina! Inclusief Q&A: Hierbij kan je live vragen stellen aan het panel via de chatfunctie)

#warmwarmerwarmst♥

Of wij meedoen aan black friday? No way. Maar we zouden #justhazelfeelgood niet zijn als we niet met een alternatief zouden komen! Bij ons is het vrijdag 27/11 #warmfriday, of ook wel warme vrijdag. En daarna warmer weekend en dan…wait for it, wait for it …warmste week ?? tem 4 dec! Meer info?

Duurzaam ondernemen met act4change

GeĂŻnteresseerd in duurzaamheid en zou je hier ook ooit je job van willen maken? Dan is deze avond iets voor jou! Act4Change organiseert op maandag 14 december online de 2e van drie activerende avonden die jou stappen helpt zetten in de zoektocht naar jouw unieke bijdrage aan de duurzame transitie. Deze sessie start met een getuigenis van onze eigenste Nina!