Just Hazel Team

Wie zit er achter Just Hazel? 3 Gentse vriendinnen met een hart voor duurzaamheid, mode & lekker eten.

Al langer bezig met biologisch eten, zochten we een oplossing voor onze kleerkast. Maar duurzame kledij vinden, die ook nog eens volledig bij onze stijl past, bleek niet zo gemakkelijk. En dus dachten we: waarom beginnen we niet zelf iets om een duurzamere kledingkast te promoten!
Kortom, we zijn 3 vrouwen met een missie!

Siel

Siel probeert al enkele jaren als flexitariër en plantenfluisteraar de wereld te redden. Nu heeft ze ontdekt dat de wereld nog meer gered wordt als ze daarnaast ook nog de gemiddelde kleerkast kan helpen omtoveren in een oase van eerlijke, ecologische en toch esthetisch volledig verantwoorde kleding. Ze houdt van fruit maar niet van fruitvliegen, en vooral ook van reizen en van de zon.

Fien

Fien studeerde modetechnologie en werkt al enkele jaren in de sector. Ze ontdekte in haar studie dat achter elk kledingstuk een verhaal schuilgaat en dat die verhalen niet altijd even rooskleurig zijn. Fien houdt van roze en wil enkel nog rooskleurige kledij in haar kleerkast (figuurlijk dan). Ze heeft iets met flamingo’s en voelt zich prima met een kop lekkere fair trade koffie in de hand en deuntjes van The Beatles op de achtergrond.

Nina

Nina is ook een world saver sinds jaar en dag. Ze wilde bij de VN gaan werken of in de politiek gaan maar zag daar stiekem wel wat tegenop. Toen bleek dat die plannen niet al te realistisch waren ontdekte ze gelukkig fair trade en zag het licht. Verandering begint namelijk bij onszelf en wat is leuker dan beginnen met je outfits en een stuk (h)eerlijke chocoladetaart? Nina’s favoriete maaltijd van de dag is dus het dessert! Ze houdt ook van schattige filmpjes van dieren en baby’s (wie niet?). Sinds kort heeft ze dan ook haar handen extra vol met haar eigenste mininini 🙂

Tot binnenkort voor een dampende kop koffie in onze feelgood store in de Burgstraat 14 in Gent.

We keep on dreaming AND doing & we hope you & your good karma will join us too :)!