Betalen met Eco Cheques?

Goed nieuws! Vanaf nu kunnen we ook eco cheques aanvaarden, joepie! Sinds kort accepteren wij ecocheques, maar let op, we kunnen nog niet alle mogelijke ecocheques aanvaarden. Hieronder een overzicht!

Sodexo

Heb je Sodexo ecocheques? Dan kan je zowel de papieren als de electronische ecocheques van Sodexo bij ons in de feelgoodstore komen verzilveren. Online is dat echter momenteel (nog) niet mogelijk. Woon je ver, stuur ons gerust een mailtje en we zoeken een manier om dit mogelijk te maken!

Veel eco winkelplezier!

Ticket EcoCheque – Edenred

Heb je PAPIEREN Edenred Ticket EcoCheques? Dan kan je vanaf nu met de papieren ecocheques van Ticket Restaurant bij ons in de feelgoodstore komen betalen. Via de electronische Ticket EcoCheque of online is dat momenteel (nog) niet mogelijk. We stellen wel alles in het werk om dit zo snel mogelijk in orde te brengen!

Monizze

Papieren of electronische eco cheques van Monizze kunnen wij momenteel nog op GEEN ENKELE manier aanvaarden, onze excuses hiervoor! We stellen wel alles in het werk om dit zo snel mogelijk in orde te brengen!