GIVN

FASHION FOR A DIFFERENCE

Authentic

GIVN dat is mode geïnspireerd door de Berlijnse vibes. In 2010 besloten Moritz en André om hun droom waar te maken: ze namen afscheid van hun banen in de klassieke zakenwereld en hebben hun eigen modemerk opgericht. Daar waren twee redenen voor: het plezier van het creëren van mode en de mogelijkheid om hun eigen ideeën over zinvol ondernemen en eerlijk zakendoen te implementeren. Zo werd Stoffbruch geboren. In 2020 veranderen ze van naam, Stoffbruch is nu Givn.

Fair

Alles bij Stoffbruch/Givn wordt eerlijk geproduceerd in Europa. Zo houden ze de keten kort en zo profiteren ze van directe communicatie met hun partners. Hier vind je meer informatie over de verschillende productie sites in Polen en in Litouwen. Voor de productiepartners gelden veilige arbeidsomstandigheden, rechtvaardig loon, vakantierechten en ziekteverlof voor alle werknemers.

Fabrics that make a difference

Bij Givn/Stoffbruch werken ze met duurzame stoffen zoals linnen, lyocell tencel, bio katoen en gerecycleerd katoen. Hier kan je er meer info over vinden.

MAATTABEL

Matentabel GIVN