Ben & Anna

Dit zijn Ben & Anna

Na jaren in het jachtige leven van de metropool Berlijn te hebben gewoond, besloten Ben en Anna de drukte en het beton achter zich te laten en in te ruilen voor het natuurlijke leven op het platteland. Terug naar de natuur! Zo kozen ze voor het landelijk en meer natuurlijke leven op de geboortegrond van Anna. Anna en Ben leven al jaren aan de hand van de natuurlijke en veganistische uitgangspunten. Hun leven is gericht op het respectvol gebruik van de aarde, het milieu, de flora en fauna en is volledig ingericht op basis van duurzame en biologische principes. Anna vertrouwt volledig op de kracht van de natuur. “Lange tijd was ik op zoek naar veganistische producten, bijvoorbeeld een vegan gecertificeerde deodorant, vrij van dierproeven, vrij van aluminium. Het was een onmogelijke opgave deze te vinden”.

Dus besloten Ben en Anna zelf hun eigen natuurlijke vegan deodorant te ontwikkelen, zonder parabenen en volledig bestaand uit natuurlijke ingrediënten. Na veel denkwerk en try outs is zo een nieuwe deodorant ontstaan, zowel voor mannen als vrouwen. Vol trots presenteerden zij kort geleden hun eerste product: Ben&Anna deodorant. Inmiddels is dit al uitgebreid met een natuurlijke tandenpasta en whitener en – zij zijn druk doende – binnenkort zullen nog meer natuurlijke producten uit hun vindingrijke koker te voorschijn komen!

Ben & Anna Deo Stick & Tandpasta

Momenteel hebben we 2 zerowaste producten van Ben & Anna in onze feelgoodstore: de deo stick uit FSC-karton en de tandpasta in glazen potjes. Kom naar onze shop en kies je favoriete geurtje of kleurtje! Laat ons zeker ook weten wat je ervan vindt.