YOKUU

YOKUU

Laat de natuur schoonmaken. De schoonmaakparels van Yokuu bevatten de kracht van natuurlijk schoonmaken. Zuiver je huis net zoals de natuur met de hervulbare fles van YOKUU en zijn 15miljard schoonmaakhulpjes, namelijk: goede bacteriën!

Reeds miljarden jaren doet de natuur het ons voor: goede bacteriën houden de boel schoon! Bacteriën vormen de basis van natuurlijke zuivering, in rivieren of in het bos, waar de bodem ervan krioelt. Net op die manier wil Yokuu de schoonmaakwereld op zijn kop zetten en de mens weer in harmonie brengen met de natuur. Met een parel vol goede bacteriën en natuurlijke ingrediënten, én een herbruikbare spray.

Vul.Drop.Bruis.

Hoe werkt dat nu eigenlijk zo schoonmaken met schoonmaakparels? Wel, het is heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk: vul een fles met water, drop je parel erin & laat het bruisen. Klaar om al dat vuil weg te wissen met goede bacteriën!

Spray.Veeg.

Dan rest er enkel nog: aan de slag! Spray wat Yokuu op een oppervlak en veeg zo het vuil ermee weg. Zeg trouwens niet zomaar ‘spray’ tegen de ‘YOKUU spray’. Zowel over de verneveling als het design is nagedacht. Met één druk op de knop kan je een heel oppervlak benevelen, dag in dag uit.

Wist je trouwens dat 1 YOKUU spray tot 50 wegwerpflessen vervangt? En na langdurig gebruik kan je ze bovendien volledig recycleren. Dat heet duurzaam schoonmaken!