Sticky Lemon – the sticky Sis club

Sticky Lemon is een Nederlands kinderlabel, opgericht in 2016. Het is voor kleine en grotere kinderen met een uitgesproken smaak in hun uiterlijk. Eigenzinnig, kleurrijk, gedurfd en zonnig. Kleurblokkering gecombineerd met patronen en illustraties. Sticky Lemon experimenteert graag met vernieuwde kleurencombinaties en knipoogt naar de retro-tijd.

the sticky sis club is letterlijk de grote zus van Sticky Lemon: iets meer volwassen dus, maar nog steeds met een gelijkaardig vrolijk kleurenpalet met een knipoog naar retro-dagen. De club om een ​​bruisend leven vol zonnestralen en vrolijke kleuren te vieren. Een volwassen collectie met wearables in verschillende vormen. Voor alle vrouwen en mannen die zich graag kleurrijk, eigenzinnig en stoer willen kleden. Geïnspireerd door gelukkige dagen waar de zon schijnt en alleen liefde de wereld regeert.

Sticky Lemon en The Sticky sis club worden vertegenwoordigd door Rilla go Rilla , dat is een platform dat Nederlandse ontwerpers de gelegenheid geeft mooie dingen te maken. Momenteel hebben ze 6 merken en Monk & Anna is daar 1 van. Rilla go Rilla doet voor al deze merken het design, de productie, de verkoop en de distributie zelf.

Ze hebben een kantoor in Kolham in noord Nederland en een kantoor in China met een eigen fabriek. Daar werken 40 mensen. Er zijn korte communicatielijnen en ze hebben ethiek hoog in het vaandel staan. Net als veel andere bedrijven streven ze er naar producten te maken met een zo min mogelijk belasting op het milieu en grondstoffen.

De Sticky Lemon tassen worden gemaakt van PU leder, het zogenaamde vegan leather.