marion maakt

Marion-Maakt-just hazel green beauty

Wie is Marion?

Marion: “Ik had een moeilijke relatie met mijn puberhuid. Irritaties, jeuk, contactallergie… Ik heb het allemaal gehad. De val van mijn geloof in reguliere verzorgingsproducten kwam er toen ik een dure zonnecrème kocht voor de gevoelige huid en dat leidde tot een rood gezicht vol blaasjes.

Tijdens mijn studententijd kwam ik voor het eerst in contact met duurzame huidverzorging. Het resultaat was verbluffend. Mijn huid kalmeerde en irritaties bleven uit. Geen jeuk meer, wel een gezonde gloed. Na de ontdekking dat gebruikelijke cosmetica vaak uit plastic en andere troep bestaat, was de beslissing snel gemaakt: toch maar liever geen chemische cocktail in mijn lijf en in onze rivieren. 

Voor mij enkel nog natuurlijke producten die onze huid én planeet respecteren.

Zo ontstond Marion Maakt:

100% natuurlijk, 100% puur, 99% vegan (biologische bijenwas is de uitzondering).

Marion-Maakt-just hazel green beauty 2

Marion Maakt

Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, de leveranciers zorgvuldig uitgezocht en de documentatiefiches grondig geanalyseerd. Marion kiest bewust voor officiële certificaten om de kwaliteit te kunnen garanderen. Uit liefde voor onze huid en onze planeet!

Het duurzaam ondernemerschap stopt trouwens niet bij de keuze van de ingrediënten of leveranciers. Het is voor MM ook een heel bewuste keuze om sociaal te ondernemen: de volledige producthandling wordt uitgevoerd door maatwerkbedrijf Gandae. Gandae biedt tewerkstelling aan werkbekwame mensen met een mentale beperking die het moeilijk hebben op de reguliere arbeidsmarkt .