Andrée Jardin

ANDRÉE JARDIN

Andrée Jardin, dat is een familieverhaal! Het begon allemaal een eeuw geleden aan de oevers van de rivier Erdre in Nantes waar Georges-René Julio begon als leerling-borstelmaker. Al snel werden de borstels een echte passie voor Georges-René en zo opende hij zijn eigen fabriek in 1947 die hij BROSSERIE JULIO noemde.

Momenteel hebben zijn 2 kleinkinderen, Jean-Baptiste en François-Marie, het familiebedrijf volledig overgenomen. Ze produceren nog steeds prachtig vervaardigde borstels en bezems.

Ter nagedachtenis aan hun geliefde grootmoeder, Andrée Jardin, gaven de 2 broers in 2012 haar naam aan hun nieuwe woonaccessoires-merk. Wat een mooie manier om haar te eren, nietwaar!

Sindsdien produceren ze prachtig vervaardigde borstels en andere toebehoren. Hiervoor werken ze vaak samen met ontwerpers om ons te voorzien van mooie, natuurlijke & duurzame huishoudelijke accessoires. Het belangrijkste is dat ze alleen met de beste Franse ambachtslieden samenwerken. Ze zijn de echte bewakers van unieke en uitstekende tradities.

Het kopen van een Andrée Jardin-borstel is een manier om een fabrikant te ondersteunen die zorgt voor het behoud van Franse knowhow & traditie!

Productfoto Andrée Jardin