Faire Chocolade

Play in CHOC

PLAY in CHOC is bedacht en ontwikkelt vanuit de wens om iets beter voor de kinderen te geven en vanuit een frustratie dat veel producten plastic gebruiken of bovenmatig veel verpakkingsmateriaal. De producten zijn ontwikkeld met de gedachten om kinderen meer te betrekken bij de toekomst van de aarde, waarbij ieder onderdeel 100% herbruikbaar of biologisch afbreekbaar is. Samen met de verplichting om enkel gebruik te maken van biologisch gecertificeerde ingrediënten in de chocolade, zorgt er voor dat PLAYin CHOC een unieke traktatie is voor kinderen. Het brengt smaak, creativiteit en duurzaamheid samen.

Holy Cow

Eerlijke en fijne chocolade. Gewoon natuurlijk, voedzaam & VEGAN, mét 100% traceerbare cacao uit de Zuid-Indiase staat Kerala. HOLY COW brengt een uniek cacaoverhaal en daarmee een boer-eerlijke chocolade, gemaakt in Gent. Eerlijke en fijne seizoenssmaken om je smaakpapillen te prikkelen. Seizoensgebondenheid is een geschenk van de natuur dat nu kan worden gewaardeerd en ervaren in een chocolade.
Holy Cow brengt je de DRY 🌞 & MONSOON 🌧 editie. De unieke bodem-, topografische en weersomstandigheden in Kerala, alle aspecten van het fermentatie- en droogproces en vele andere elementen dragen bij aan de smaakontwikkeling van de cacao. Luca en Ellen, als oprichters van @goground.india, voelen zich erg thuis in hun naoogstfaciliteit waar ze bonen van dezelfde boeren, maar in verschillende seizoenen op zo’n gecontroleerde manier fermenteren en drogen dat de delicate smaaknuances naar voren komen van elk seizoen, droog en moesson.