Degree Clothing

Eco – Fair – Endless

In augustus 2015 opende Degree Clothing haar deuren in de oude binnenstad van Augsburg en werd al snel de bakermat van de lokale modecultuur en het huis van een autonome beweging.

Het verlangen naar onafhankelijkheid en vrijheid is de op zonne-energie aangedreven motor van ideeën en ontwerp. Degree Clothing combineert hedendaagse streetwear-silhouetten met hoogwaardige materialen die zowel ecologisch als eerlijk zijn geproduceerd. Compromisloos. Hierdoor kon het label een naam creëren voor kwaliteit, stijl en authenticiteit. Een shirt gemaakt door mensen die genoeg verdienen om zichzelf een comfortabel leven te geven, is geweven trots. Maak er deel van uit zegt Degree Clothing … maak deel uit van de #DEGREEFAM !

Hun biologische katoen wordt volledig gekweekt zonder chemische & synthetische meststoffen en pesticiden, van zaad tot handmatig plukken. Bovendien bestaat de verpakking van de afzonderlijke artikelen uit maïszetmeel, die verpakking is biologisch afbreekbaar!

Degree is trouwens de eerste die een BIO&FAIR haarrekker op de markt heeft gebracht: deze worden volledig in Ausburg geproduceerd op een eerlijke en ecologische manier!

[ c o l l e c t i e ]