Bloi Ecological Fashion

Made in Barcelona, vrij van chemische stoffen, eerlijke prijzen en ethische productie met respect voor het milieu, dat is Bloi Ecological Fashion! En stijlvol ook natuurlijk 🙂

Bloi was de droom van Núria Ballana, die een duurzame en functionele stijl zodat iedereen zich mooi & modern kan kleden zonder dat je het milieu ermee schaadt.

Ze zijn ecologisch want ze gebruiken gecertificeerde organische vezels (onder andere GOTS) die zijn verkregen uit verantwoorde productieprocessen. Met andere woorden, ze gebruiken geen chemische producten die schadelijk zijn voor ons milieu en onze gezondheid.

Ze zijn ethisch omdat ze maatschappelijk verantwoorde productieprocessen gebruiken; dat wil zeggen dat de werknemers die deelnemen aan de grondstoffenverzameling, fabricage van weefsels en kledingproductieprocessen werken onder eerlijke arbeidsomstandigheden.

Het doel van Bloi is om ecologische mode toegankelijker te maken en een verschil te kunnen maken. En jij, wil je een betere toekomst? Sluit je aan bij Bloi; sluit je aan bij de wereld van ecologische mode!

[ c o l l e c t i e ]