Beauty Made Easy Le Papier

Beauty Made EasyLe Papier

Beauty Made Easy is een duurzaam Deens bedrijf dat besloten heeft om tegen 2023 100% plastiek vrije cosmetische producten af te leveren! De lippenstift collectie Le Papier is het eerste resultaat van hun missie: met enkel biodegradeerbare en recycleerbare materialen is deze lippenstif echte een ecologisch hoogtepunt: zero waste make up, het kan! Vegan zijn ze ook, en gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder plastiek, … wat wil je nog meer?

Hoe werkt het? Ze gebruiken een papieren verpakking die je als het ware kan afscheuren hoe meer product je gebruikt. Dus op het einde van je lippenstift zal je bijna geen verpakking meer overhebben. Wat wel overblijft is biodegradeerbaar!

Nog meer weten? Het papier dat voor de lippenstiften en lippenbalsems gebruikt wordt komt van Scandinavische bossen die op een duurzame manier gerund worden.

Het spreekt voor zich, maar de producten van Beauty Made Easy werd er natuurlijk NIET op dieren getest! Dus ze zijn helemaal cruelty-free 🙂 Daarenboven bevat geen enkele van hun producten materialen die van dieren afkomstig zijn, dus vandaar is alles vegan en geschikt voor veganisten!

bme_le papier-1.png
Stop-Plastikspild-Logo-2100px-300x300.pn
Ikon_CO2_neutralt_website_Engelsk.png

Made in Europe – Made in Denmark – Recycleerbaar – Biodegradeerbaar – Ecologisch – C02 neutraal – Veganistisch