Ons verhaal

Welkom bij Just Hazel!

Just Hazel is een fair fashion and food concept bedacht door 3 Gentse vriendinnen met een hart voor mode, mens en milieu. Toen we merkten dat een overvolle kleerkast & kledij aan snoepprijsjes niet te rijmen vallen met een sustainable lifestyle gingen we op zoek naar een waardig alternatief. Naast het ruime aanbod aan tweedehands in Gent misten we de aanwezigheid van nieuwe ‘just’ clothing: ‘juist’ geproduceerd, juiste stijl, juist gevoel: Just Hazel! Wij selecteren voor jou budgetvriendelijke pareltjes van merken met een mooi karma.

Daarnaast bieden we ook offline een duurzame beleving aan: boek ons voor een Hazelicious homeparty en geniet tijdens het shoppen van een (h)eerlijk hapje & drankje! Kies uit een van de formules of deel met ons jouw eigen idee. Het uitgangspunt is telkens fair fashion and food, maar de invulling is volledig naar wens. Fair fashion and food at home: als dat geen J U S T‘ combo is.

Over ons ]     [ Hazel Proof ]

DSC_0147a

En hopelijk kunnen we jullie in de toekomst een fris slaatje of een dampende kop koffie aanbieden in onze eigen concept store in een prachtig pand in Gent.

We keep on dreaming AND doing & we hope you & your good karma will join us too :)!

#thejustwayoflife #justistheonlyway

***

Recencies:

De Hipste Adresjes van Gent