Hazel at Home

Wil je onze kleding graag eens bekijken, voelen en passen? Dat kan!

Tijdens een van onze ‘hazelicious homeparties‘ proef je van (h)eerlijk lekkers en voel je tegelijkertijd het ecologische katoen van je favoriete shirt. Elke formule wordt zo duurzaam mogelijk samengesteld uit lokale, biologische en fair trade producten, de gerechten zijn trouwens altijd vegetarisch. Veganistisch kan ook op aanvraag. De leftovers zijn voor de gastvrouw. Wie houdt nu niet van kliekjes-dag!

Benieuwd naar hoe een ‘hazel@home’-party er uit ziet?
Bekijk hier enkele sfeerbeelden 🙂

Homeparties zijn momenteel enkel mogelijk in Oost-Vlaanderen.

***

   

Hazelicious Brunch

Wij fleuren je ochtend op met een heerlijke brunch, zo duurzaam mogelijk samengesteld uit lokale, fair trade en biologische producten. Bubbels, seizoensfruit, huisgemaakte granola, fairtrade chocolade, een seizoensalade, … Noem maar op!

Duur: 2 uur
Prijs: €25 per persoon

Hazelicious High Tea

Cake

Niets gezelliger dan een zondagnamiddag thee of koffie drinken met je vriendinnen, terwijl je een nieuwe duurzame outfit kiest. Voeg daar nog wat zoetigheid bij en voilà, een duurzame lazy Sunday in the pocket!

Duur: 2 uur
Prijs: €15 per persoon

Hazelicious Apero

Ben je niet echt een ochtendmens? No worries, dan zorgen wij voor een (h)eerlijke apero bij jou thuis. Tijdens zo’n avond voorzien we bubbels en hartige hapjes. Kortom, een avond vol lekkers, gelach en boordevol fashion!

Duur: 2 uur
Prijs: €20 per persoon

À la carte

Ben je een grote of kleine eter, zijn er bepaalde allergieën of heb je zelf een crazy idee voor een homeparty? Personaliseer jouw eigen Just Hazel Event! Aarzel niet en contacteer ons, dan werken we samen het gewenste programma uit. Spreekt een van onze formules jou aan, maar wil je toch iets extra? Ook dat kan!

Duur en prijs overeen te komen.

 

 

Aanvraag of meer info:

Wij denken samen verder!